mamavandrie

– of hoe het leven gewoon leuk is-

Ouders in snikhete auto achtergelaten 28 juli 2013

Filed under: De kids — mama van drie @ 23:45

Fijn geschreven…. wetende dat ouders hun kind achterlieten om op het strand te gaan liggen…. hij had het beter echt gedaan!

Stukkie lezen?

OUDDORP – Twee ouders zijn zaterdag uit een snikhete auto gehaald, die op de Brouwersdam bij Ouddorp stond geparkeerd. Bezoekers van het strand hadden de politie en de reddingsbrigade attent gemaakt op de achtergelaten ouders. De man bonkte met zijn hoofd tegen het raam om aandacht te vragen. De vrouw was inmiddels volledig versuft. Beiden zaten gehandboeid in de gordels op de achterbank.

Toen de hulpverleners de auto met geen mogelijkheid open kregen, werd besloten het zijraam in te slaan waardoor het portier van binnenuit kon worden geopend. De vrouw viel meteen naar buiten en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man schreeuwde dat zijn zoontje was ontvoerd. Het acht maanden oude jongetje zou meegenomen zijn door een lange man.

De verdachte werd niet veel later aangetroffen op het strand. Het ging om een vijfendertigjarige columnist uit Raalte. Hij zat met de baby van de ouders in…

View original post 198 woorden meer

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s